Cum sa deveniti dansatoare

Daca doriti sa stiti cum sa deveniti o dansatoare , atunci trebuie sa fiti o persoana de incredere, muncitoare si nu sufereriti de timiditate. Aveti nevoie de abilitati de comunicare puternice. Acest lucru inseamna ca trebuie sa invatati semnele pe car le fac clientii care cauta pe cineva cu care sa danseze ii cand sa le acordati mai mult timp .

Consumul de alcool la locul de munca

Daca doriti sa deveniti o dansatoare ,atunci aveti nevoie sa cunoasteti faptul ca multi clienti cumpera bauturi fetelor si daca aveti o noapte de succes, atunci va trebui sa fiti constienta de cat de multe bauturi ati servit, astfel incat sa nu faceti de ras clientul, club-ul si mai important pe dumneavoastra - beti in mod responsabil si cunoasteti-va limitele si astfel veti ramane o profesionista.Daca va imbatati siar clientul se va plange managerului, atunci o sa primiti un advertisment, dar cel mai adesea o sa fiti concediata.

Nopti ocupate si nopti linistite

Va trebui sa intelegeti ca ca nu fiecare noapte este de succes si ca in unele nopti veti face o multime de bani, iar in altele putini bani. Aceasta depinde de 3 factori :

1 ) Cat de ocupat este clubul .
2 ) Cat de bine dansati pe scena .
3 ) Ce noapte a saptamanii este .

De exemplu, lunea si duminica sunt, de obicei, cele mai linistite nopti ale saptamanii iar vineri si sambata sunt de obicei cele mai aglomerate .

Dansurile si clientii

Intotdeauna amintiti-va ca chiar si atunci cand stiti cum sa deveniti o dansatoare, trebuie sa lasati clientii se bucure de dans, nu sa vorbiti despre dumneavoastra. Sunteti de lucru , lasati clientii sa vorbeasca,incurajatii sa vorbeasca despre ei insisi si facetii sa se simta bine in preajma dumneavoastra. Aceasta tehnica va calma clientii nervosi si va va creste popularitatea . Va trebui sa stiti cum sa vorbiti cu fiecare client in parte si sa le acordati timp pentru a se simti bine in preajma dumneavoastra.

Nu treabuie sa il fortati sa ii dansati sau sa ii cumparati bautura si in nici un caz sa faci glume cu clientul.In caz contrar, acesta s-ar putea sa refuze dansul si conversatia si pe viitor va va evita.

Nu intotdeauna cele mai aratoase fete au cei mai multi clienti.De obicei, castigurile cele mai mari le au fetele care sunt cele mai bune dansatoare si stiu cum sa vorbeasca cu clientii.Trebuie sa ii faceti sa rada, dar nu sa fiti repetitiva.

Este foarte bine sa invatati lucruri precum: contactul vizual cu clientul, sa zambiti si sa porniti o discutie inteligenta fara a-l invita la un dans privat pe client.Spre exemplu:Aveti o camasa draguta, fratele meu are una asemanatoare sau Te-am mai vazut cumva pe aici?. Nu sunt cele mai bune exemple dar primul contact cu clientul trebuie sa fie unul la care sa dea un raspuns prin care sa nu se simta obligat sau intimidat sa faca ceva anume.
Un alt lucru este sa concentrati discutia pe client nu pe dumneavoastra.Puteti sa il intrebati despre munca, colegi, prieteni, ceva la care tine.Din momentul acela, clientul se va relaxa in preajma dumneavoastra.

Apoi treptat, indreptati conversatia catre dans.Ce tip de dans prefera? Raspunsul va va oferi posibilitatea de a raspunde prin Eu sunt tipul tau de dansatoare.Mai mult ca sigur el va raspunde ca da, pentru ca sunteti, sau pentru ca este prea rusinos sa zica ca nu.
Daca raspunsul este nu,atunci puteti sa ii spuneti ca nu este nicio problema si ca o sa plecati.In aceste fel o sa stiti daca este pregatit sau nu si daca va duceti la urmatorul client care ar putea sa fie pregatit pentru un dans.Daca nu sunteti ocupata cu alt client atunci acordatii 15 minute si reveniti la client.Acesta poate va fi pregatit de data aceasta pentru un dans.

Dansurile si spectacolele

Trebuie sa practicati acasa dansurile private pentru ca cu cat le executati mai bine, cu atat o sa aveti mai multi clienti.La fel de importante sunt si dansurile pe scena.Dansurile pe scena sunt cele mai bune forme de reclame, deci exersati dansurile pana sunteti fericita cu prestatia dumneavoastra.

Atingerile

Cele mai multe cluburi au o politica stricta cu privire la atingeri, in sensul ca clintul nu are voie sa atinga dansatoarea si nici invers in timpul dansurilor private.

Regula de 3 pasi

Regula de 3 pasi este o noua lege introdusa de guvern care prevede ca dansurile trebuiesc executate la o distanta de minim 3 pasi.Totusi, aceasta lege nu este valabila in toate regiunile iar multe cluburi o ignora.

Cluburile cu care lucrati

Exista o lista de cluburi in fiecare regiune, iar dupa ce ati ales regiunea in care sa lucrati va trebui sa va programati turele.Nu puteti intarzia. Motivul este pentru ca clubul pierde bani daca intarziati.O alta cauza este ca celelelte fete vor crede ca este in regula sa intarzie si ele alta data.

Codul vestimentar

Exista un cod vestimentar in majoritatea cluburilor dar toate cluburile au reguli separate asa ca trebuie sa verificati de fiecare data.De obicei, codul vestimentar este o rochie lunga pana la 1 noaptea iar apoi lenjerie.

Comisioanele

Oamenii intreaba cat este salariul mediu pe luna.Acesta exista in Europa dar nu si in Marea Britanie.Sunteti persoana fizica autorizata in Marea Britanie dar trebuie sa platati comision clubului , de obicei pentru dansurile pe care le obtineti.Spre exemplu: daca obtineti un dans de 20 lire, clubul va lua comision 30%(media), ceea ce inseamna ca veti castiga 14-15 lire pe dans.

Taxa de club

Taxa de club de obicei este intre 20 si 35 lire.Taxa de club se percepe pentru ca nu sunteti angajata clubului si trebuie sa contribuiti pentru lumini, muzica, dj, apa, securitate.Sunt putine cluburile care nu percep aceasta taxa.

Statul jos

Statul jos este posibil numai cand clientul va cere sa stati jos si sa vorbiti pentru un timp sau sa beti.Nu in toate cluburile este valabila aceasta regula.

Sosirea in club

Dupa ce ati ajuns in club, trebuie sa platiti taxa de club si apoi sa va schimbati, asta daca nu aveti o auditie in clubul respectiv.Daca nu, dupa ce va schimbati trebuie sa intrati in club si sa incepeti sa lucrati.

Gasirea Clientilor

Dupa ce ati gasit un client care doreste un dans privat, trebuie sa va duceti cu el ca sa cumpere jetoane pentru dans sau in cazul in care clubul lucreaza cu bani lichizi atunci trebuie sa va duceti la cabina de dans si sa introduceti banii in sistemul de numarare a banilor.Fiecare club va va explica regulile si veti fi pregatita corespunzator si in mod gratuit.


Informatiile din acest ghid pentru incepatori sunt pur informative iar acest ghid nu trebuie tratat ca un set real de reguli ci doar ca un ghid pentru a va forma o parere despre ce o sa se intample.

CHANGE LANGUAGE

HOT CLUB

Legs11

United Kingdom

Birmingham

We are proud to present the best 5* Club in Birmingham and West Midlands

Offer details

INFO

Alexia Jobs Agency

United Kingdom

Suffolk street

Birmingham

B1 1LY,UK

Call/Sms/WhatsApp

+447393076076

Romania

For any questions

Fast Answer - WhatsApp

Roberto booker +447393076076

Mary Manager

+31621697315

office@alexiajobs.com

FACEBOOK