Cum sa deveniti stripper

Daca doriti sa invatati cum sa ajungeti dansatoare la bara (stripper), atunci va trebui sa faceti stiptease pe scena.va trebuie prezenta scenica, carisma, un corp fantastic si sa stiti sa dansati la bara.A invata cum sa deveniti stipper nu este atat de greu pe cat va inchipuiti.

Va puteti imbunatati performantele daca exersati acasa in fata unei oglinzi si in fata prietenilor, cerandu-le o parere sincera, iar ultima faza puteti lua lectii daca doriti.
Exista scoli specializate in care puteti invata cum sa deveniti dansatoare la bara si cum sa va perfectionati prestatia.

Bineinteles ca trebuie sa lucrati pentru bani dar in acelasi timp trebuie si sa faceti practica cat mai mult posibil pana cand sunteti sigura ca actul dumneavoastra este impecabil.La auditii este posibil sa fiti respinsa deoarece juriul va considera ca nu sunteti indeajus de buna.De aceea, cea mai buna solutie este sa faceti cat mai multa practica.

Nu trebuie neaparat sa faceti dans coregrafic, cu toate ca este un lucru bun.Totusi, trebuie sa cunoasteti miscarile si cum sa le executati usor.

La petrecerile private de obicei sunt pana la 3 fete lucrand cu o multime de barbati deci este o sansa foarte mare de a obtine bani.Dar, daca stiti si sa dansati si sa faceti striptease atunci ambele lumi ale acestor 2 arte va apartin.

CHANGE LANGUAGE

HOT CLUB

Legs11

United Kingdom

Birmingham

We are proud to present the best 5* Club in Birmingham and West Midlands

Offer details

INFO

Alexia Jobs Agency

United Kingdom

Suffolk street

Birmingham

B1 1LY,UK

Call/Sms/WhatsApp

+447393076076

Romania

For any questions

Fast Answer - WhatsApp

Roberto booker +447393076076

Mari Manager Romania

+40725 850 850

office@alexiajobs.com

FACEBOOK