Orice femeie independenta isi doreste un job stabil cu venituri care sa ii permita sedinte de infrumusetare, shopping si vacante exotice. Dar daca iti spun ca poti ACUM sa beneficiezi de un job cu venituri super motivante intr-o locatie exotica? Viitorul suna bine, nu-i asa?

Insula Saint Martin este visul oricarei femei! Renumita pentru plajele mirifice, bijuteriile stralucitoare, parfumurile scumpe, bucataria franceza, bauturile exotice pe baza de rom servite la malul marii si viata de noapte incendiara fac din aceasta insula una de vis!

Insula Saint Martin este o insula tropicala din nord-estul Caraibelor, situata intre Guadelupa si Puerto Rico, avand o suprafata de 98 km². Principalele orase de pe aceasta insula sunt Marigot si Philipsburg, prima de pe partea franceza si cea din urma de pe partea olandeza. Temperatura medie a aerului este de 27°C, timp in care precipitatiile medii anuale sunt de 995 mm.

Postat pe 15.12.2014

Acest colt feeric tropical este una dintre principalele atractii turistice din lume gratie poftei de viata a localnicilor, a elegantei tipice locului si a nonconformismului.

Ce ai spune daca ti s-ar oferi sansa de a lucra in aceasta locatie de vis? Alege sa traiesti visul oricarei femei: un job foarte bine platit cu o echipa prietenoasa si profesionista, o locatie ravnita de fiecare dintre noi si un stil de viata de vedeta!

Agentia de impresariat artistic Alexia Jobs cauta dansatoare pentru Insulele Caraibe! Iti oferim posibilitatea de a stabili tu limita castigurilor tale! Aplica acum pentru acesta job (http://www.alexiajobs.com/ro/modelsreg/9/St.%20Maarten )!

Alexia Jobs -agentie de Impresariat Artistic atestata de Ministerul Culturii intermediaza contracte de munca legale in Europa si nu numai!  NU PERCEPEM COMISION DE INTERMEDIERE ! Cerem si Oferim seriozitate maxima.

Se incheie Contracte de Impresariat si Ofertele de Munca cu toate conditiile cluburilor tarilor respective cu respectarea legilor tarilor in care fiecare Dansatoare isi va Desfasura activitatea!

 

 

 


CHANGE LANGUAGE

HOT CLUB

Legs11

United Kingdom

Birmingham

We are proud to present the best 5* Club in Birmingham and West Midlands

Offer details

INFO

Alexia Jobs Agency

United Kingdom

Suffolk street

Birmingham

B1 1LY,UK

Call/Sms/WhatsApp

+447393076076

Romania

For any questions

Fast Answer - WhatsApp

Roberto booker +447393076076

Mari Manager Romania

+40759 388 238

office@alexiajobs.com

FACEBOOK