Cum primavara se apropie cu pasi repezi, cu siguranta gandul tau este la o schimbare de look, fie ca este vorba de o noua nuanta de vopsea, fie ca este vorba despre o tunsoare noua.

De aceea, ne-am gandit sa iti venim in ajutor cu informatiile oferite de stilisti.

Buclele si tunsoarea bob – revin in forta in acest an

Postat pe 23.02.2015

Conform prezentarilor de moda, se pare ca in acest an parul nostru trebuie sa capete volum de orice fel: aranjarea parului cu solutii de hairstyling, taparea parului sau tunsori care sa ofere un volum de invidiat. Pe langa parul tuns drept pentru oferire de volum, revine si coada de cal aranjata in mod elegant la baza gatului.

Naturaletea primeaza in acest an, astfel incat se poarta din nou parul lung, cu bucle naturale lejere sau un pic ciufulit.

Tunsoarea bob, de asemenea, este cea care revine in tendinte, fie ca este vorba despre unghiuri ascutite, fie ca este vorbad e franjuri, cu sau fara breton.

Nuante in tendinte pentru acest an

In materie de nuante pentru vopsea, se poarta umbrele, culorile pure, curate si naturale. Se poarta imbinarile naturale. Drept urmare, blondul se va indrepta catre nuante de bej, sidef, auriu, blond perlat, roscatul spre nuante de zmeura, trandafiriu, rosu-aprins, iar brunetul se va indrepta spre culoarea carbunelui si a pamantului.

Asadar, acum ca ti-am prezentat ultimele tendinte in materie de hairstyling, nu iti ramane decat sa decizi care va fi schimbarea pentru anotimpul cald al acestui an! Si nu uita ca buclele naturale intotdeauna iti vor oferi un look de invidiat!


CHANGE LANGUAGE

HOT CLUB

Legs11

United Kingdom

Birmingham

We are proud to present the best 5* Club in Birmingham and West Midlands

Offer details

INFO

Alexia Jobs Agency

United Kingdom

Suffolk street

Birmingham

B1 1LY,UK

Call/Sms/WhatsApp

+447393076076

Romania

For any questions

Fast Answer - WhatsApp

Roberto booker +447393076076

Mari Manager Romania

+40759 388 238

office@alexiajobs.com

FACEBOOK