Stiai ca dansul este una dintre cele mai expresive cai de manifestare corporala si ca este o terapie in sine? Se numeste terapia miscarii si elimina oboseala, tensiunea nervoasa, caloriile numeroase si te ajuta sa socializezi mai usor.

Terapia miscarii a fost consolidata de americani, baza acestei teorii fiind aceea ca mintea si corpul sunt in permanenta legate. Dansul este o metoda de manifestare a gandurilor si a starii de spirit, ba mai mult decat atat, este metoda ideala de a arata mereu incredibil de bine si de a atrage toate privirle.

Cu cat dansezi mai des, cu atat esti mai fericita. Ba mai mult decat atat, dansul iti va intari oasele si va arde caloriile.

Postat pe 01.01.2015

Prima data, aceasta terapie a fost implementata in anul 1940 de catre psihiatrii din Washington care au descoperit ca dansul duce la o imbunatatire a fizicului si a psihicului.

Ce te retine sa aplici pentru un job de dansatoare? Sa nu mai spunem de variantele multiple pentru care poti opta: de la Insulele Caraibe, la Malta, Grecia, Cipru si pana la Marea Britanie, Danemarca, Finlanda si Irlanda.

Alexia Jobs iti ofera cele mai bune oferte din lumea dansului din strainatate. Aplica acum: www.alexiajobs.com !


CHANGE LANGUAGE

HOT CLUB

Legs11

United Kingdom

Birmingham

We are proud to present the best 5* Club in Birmingham and West Midlands

Offer details

INFO

Alexia Jobs Agency
Alexia Jobs Agency

United Kingdom

Suffolk street

Birmingham

B1 1LY,UK

Call/Sms/WhatsApp

+44 7393 076 076

Romania

For any questions

Fast Answer - WhatsApp

+40 721 709 709

+40 721 709 709

office@alexiajobs.com

ONLINE SUPPORT

Yahoo Messenger

Skype

FACEBOOK