Ce este mai sexy decat o dansatoare cu picioare frumoase si tocuri foarte inalte care stie cum sa se faca remarcata? Am adunat o serie de sfaturi de la fotomodele si specialisti in ortopedie pentru tine!

Inainte de a purta pantofii

1.   Nu stiu daca stiai, insa noua din zece persoane au marimi diferite de la un picior la celalalt. De aceea este foarte important sa cumperi pantofi pe marimea piciorului mai mare si sa umpli golul cu ceva fiindca daca vei opta pentru o pereche mai mica, iti vei distruge picioarele.

Postat pe 26.01.2015

2.   Pantofii noi trebuie purtati inainte de marele eveniment. Ti-ai cumparat o pereche noua de pantofi pentru o seara mai speciala? Poarta-i de cateva ori inainte ca sa nu te roada. Alege sa mergi la cumparaturi cu pantofii cei noi pentru a te ajuta de caruciorul cu roti.

3.   Yoga ajuta enorm de mult pentru mentinerea echilibrului pe tocuri foarte inalte. Modelele care strabat nenumarate podiumuri spun ca cu cat iti exersezi mai bine muschii, cu atat ai sanse mai mari sa iti pastrezi echilibrul pe tocuri.

4.   Daca observi dupa o purtare ca te dor talpile, achizitioneaza-ti niste branturi din piele sau pluta pentru a-ti oferi un plus de confort.

5.   Pentru a nu transpira pe scena in papuci, da cu antiperspirant pe picioarele tale. Fotomodelele au spus ca dau rezultate.

6.   Adauga mereu in poseta ta doi-trei plasturi pentru ca nu se stie cand vei avea nevoie de ei.

7.   Ca sa nu aluneci pe marmura sau gresie, freaca smirghel de talpa pantofilor si vei obtine o oarecare aderenta.

In timp ce porti pantofii

1.   Pentru a avea echilibru pe tocuri foarte inalte, fa pasi mici.

2.   Pentru a evita durerile de picioare cauzate de tocuri, intinde periodic gambele, ridica laba piciorului in sus si vei vedea ca durerile sunt din ce in ce mai rarisime, pana dispar.

Dupa ce porti pantofii

Iata ca ti-am oferit si niste trucuri grozave pentru picioarele tale! Acum poti merge cu incredere sa iti achizitionezi pantofii preferati de dansatoare!


CHANGE LANGUAGE

HOT CLUB

Legs11

United Kingdom

Birmingham

We are proud to present the best 5* Club in Birmingham and West Midlands

Offer details

INFO

Alexia Jobs Agency

United Kingdom

Suffolk street

Birmingham

B1 1LY,UK

Call/Sms/WhatsApp

+447393076076

Romania

For any questions

Fast Answer - WhatsApp

Roberto booker +447393076076

Mari Manager Romania

+40759 388 238

office@alexiajobs.com

FACEBOOK