Cu toate ne dorim o tinerete fara batranete, nu-i asa? Iata ca vinul este mai mult decat un simplu rasfat pentru simturile noastre. Se pare ca vinul face minuni, consumat in cantitati moderate si aplicat prin metodele corespunzatoare.

Expertii care folosesc vinul in spa-uri spun ca atatea soiuri de vin, atatea intrebuintati. Mentinerea in forma a organismului poate fi asigurata, se pare, cu precadere de produsele cosmetice care contin extracte din struguri, frunza de vita de vie sau vin in stare pura. Vinul reda vigoare si pastreaza tineretea pielii incetinind procesul de imbatranire.

Iata ca a aparut si in Romania un wine spa, dar tu n-ai de ce sa iti faci griji, sigur gasesti un wine spa in tara in care te afli. Ca dansatoare este foarte important sa iti tii tineretea in frau. Rasfate-te asadar macar o data pe luna in lumea frumusetii vinului.

Postat pe 16.02.2015

Tratament home-made cu vin

Ingrediente:

 

Preparare:

Se va bate bine galbenusul si se va amesteca cu celelalte ingrediente pana se obtine o compozitie omogena. Ulterior, se aplica pe tenul curat si se lasa sa actioneze 15 minute, apoi se clateste cu apa calda si se aplica o lotiune tonica.


CHANGE LANGUAGE

HOT CLUB

Legs11

United Kingdom

Birmingham

We are proud to present the best 5* Club in Birmingham and West Midlands

Offer details

INFO

Alexia Jobs Agency
Alexia Jobs Agency

United Kingdom

Suffolk street

Birmingham

B1 1LY,UK

Call/Sms/WhatsApp

+44 7393 076 076

Romania

For any questions

Fast Answer - WhatsApp

+40 721 709 709

+40 721 709 709

office@alexiajobs.com

ONLINE SUPPORT

Yahoo Messenger

Skype

FACEBOOK