Carei femei nu ii place sa aiba o privire patrunzatoare gratie genelor curbate si lungi?

Ceea ce nu stiai insa, este faptul ca mascara a fost introdusa pe piata inca din anul 1957 in aceasta formula de tub cu pensula, dar, de fapt, mascara a fost inventata in anul 1913 de catre un specialist in chimie. Dar noi, uzual, nu folosim termenul de „mascara”, ci de „rimel”. Si de unde si aceasta ultima denumire? Se pare ca inainte de anii 1900, Eugen Rimmel a inventat prima forma de mascara pentru alungirea genelor.

Dar acum sa facem o lista cu cele mai bune sfaturi pentru un machiaj al genelor perfect!

Postat pe 20.01.2015

Cum aplicam corect mascara?

Pentru ochii mici este recomandat ca mascara sa se aplice de doua sau de trei ori pe genele superioare si doar o data pe genele inferioare.

Pentru ochii apropiati, speciliastii recomanda aplicare unui singur rand de mascara pe genele ce se apropie de nas si trei aplicari pentru genele din exteriorul pleoapelor. De cealalta parte, pentru ochii departati se recomanda inversarea procesului de dinainte.

Aplicarile cu mascara pentru ochii mari sunt cele mai simpl fiindca se recomanda aplicarea aceleiasi cantitati de mascara atat pe genele inferioare, cat si pe genele superioare.

Care tip de mascara este cel mai recomandat?

Mascara rezistenta la apa, mascara waterproff, este ideala vara, la plaja, la petrecerile de la piscina, doar ca acest tip de mascara se demachiaza cu produse speciale si nu se recomanda folosirea a mai mult de sapte luni de la desigilarea produsului.

Mascara pentru lungire genelor reprezinta un alt tip de mascara foarte util care ofera machiajului tau senzatia de gene lungi. Aceasta lungire a genelor se explica prin depunerea de mascara pe varfurile genelor.

Mascara tratament este recomandata cu precadere genelor fragile, fiind bogata in substante naturale care nu vor face decat sa iti insanatoseze genele.

Mascara cu efect de volum are rolul de a conferi privirii tale si mai mult mister, datorita senzatiei de gene dese. Se recomanda ca peria de la acest tip de mascara sa se treaca de sus in jos pe gene.

Mascara cu efect de curbare este ideala pentru persoanele care au genele drepte. Periile ideale pentru acest tip de gene sunt cele bombate in centru si subtiri pe margini.

Mascara colorata reprezinta o metoda ludica de make-up, oferindu-ti posibilitatea sa te joci cu diverse nuante de mascara. Se recomanda utilizarea cu incredere a acestui tip de mascara la ocaziile speciale, dar mai ales pe timpul verii pentru un look indraznet. Poti incerca mascara albastra sau lila pentru ochi caprui, negri sau albatri si mascara portocalie sau corai pentru ochii verzi-albastrui. Daca esti si mai indrazneata, atunci poti opta pentru mascara roz sau verde.

Pentru femeile mai sensibile, se recomanda mascara hipoalergenica care nu irita ochii si nici pielea din jurul acestora.

Daca preferi naturaletea, dar totusi ai dori sa iti disciplinezi putin genele, atunci opteaza cu incredere pentru mascara incolora.

Ce trebuie sa facem ca mascara sa reziste mai bine pe gene?

Specialistii recomanda demachierea cu apa micelara si perierea genelor cu putina pudra inainte de aplicarea mascarei.

Acum ca ai aflat cele mai bune trucuri de alegere, aplicare si mentinere a mascarei, poti opta oricand pentru gene bine machiate si un ruj rosu indraznet. Nu vei da niciodata gres cu un astfel de make-up pe scena!


CHANGE LANGUAGE

HOT CLUB

Legs11

United Kingdom

Birmingham

We are proud to present the best 5* Club in Birmingham and West Midlands

Offer details

INFO

Alexia Jobs Agency

United Kingdom

Suffolk street

Birmingham

B1 1LY,UK

Call/Sms/WhatsApp

+447393076076

Romania

For any questions

Fast Answer - WhatsApp

Roberto booker +447393076076

Mary Manager

+31621697315

office@alexiajobs.com

FACEBOOK